Квасоля з овочами в гострому соусі — справжня знахідка для тих, хто надає перевагу пікантному смаку. Основним інгредієнтом страви є квасоля, яка містить до 25% білка. Вона доповнена свіжими полтавськими овочами та соусом із томатної пасти та гострого перцю. Комбінація таких інгредієнтів чудово смакуватиме абсолютно кожному, хто любить гостроту.
Перевагами квасолі з овочами в гострому соусі є:
-їжа у дорогу є ситною та повноцінною, її не треба доповнювати м’ясом. Вона чудово смакуватиме зі шматком свіжого запашного хліба;
-їжа у реторт пакетах готова до споживання і добре зберігається без холодильника;
-ідеальна композиція для вегетаріанців та поціновувачів корисного харчування. У складі страви немає жодних шкідливих домішок.
Готова їжа тривалого зберігання стане у нагоді у будь-який момент: чи то немає часу приготувати повноцінну вечерю або ж немає спеціальних умов для цього. Актуальна вона для туристів, рибалок, а також як сухпай ЗСУ. Розігріти квасолю можна у гарячій воді (просто занурте пакет на 2-3 хвилини) або у мікрохвильовці (не забудьте позбутись попередньо пакування, переклавши страву до тарілки).
Відгуки
Відгуків немає, поки що.