Джем сливово-яблучний – десерт, що поєднує смаки та аромати осінньї пори. Пікантний смак з виразною кислинкою сподобається справжнім поціновувачам неординарних солодощів. Джем чудово смакуватиме як самостійний десерт, а також як доданок чи начинка до будь-якої випічки.
Переваги натурального сливово-яблучного джему:
• Натуральний склад. Тільки найкращі фрукти, вирощені на українській землі. Без шкідливих домішок, ароматизаторів та загущувачів.
• Користь: слива насичує джем вітамінами, органічними кислотами та бета-каротином, а яблуко додає до складу корисних макро-та мікроелементів і натурального пектину.
• Крафтова методика виробництва за домашніми рецептами, що забезпечує збереження усіх корисних речовин на вітамінів.
• Густа консистенція джему досягається завдяки натуральному пектину, який міститься у яблуках;
• Продукт тривалого зберігання у зручному реторт-пакеті.
• Неординарний смак з яскраво вираженою кислинкою обов’язково сподобається спражнім поціновувачам.
Пакування джему – зручний та компактний реторт-пакет. Технологія пакування дозволяє зберегти всі корисні властивості та свіжість натурального джему та не потребує особливих умов для тривалого зберігання. Вміст одного пакету – 100 гр, що розраховано на 2 будерброди. Джем у невеликих пакетах зручно взяти з собою у подорож, на пікнік, для перекусу на роботі чи в дорозі
Відгуки
Відгуків немає, поки що.